monsterswonderland

2013-04-21
16:24:02

Dig up her bones.
 
otokonst.
 
 
 
 

2013-04-12
09:59:30

Hello Mr Fish.
n liten samling foton på en mört.
 
 
 
 
 
 

2013-04-11
13:56:49

People = shit.
 
    et här är bilden som min header är baserad på. Jag gjorde klart den igår kväll efter flera timmars jobb i Illustrator. Pälsen är på vissa ställen kopierad och inklistrad massa, massa gånger bredvid varann så det tog sin lilla tid.
 
Allting började med ett kuddfodral jag såg inne på "Olssons tyger" som var så fint med en blå hjort mot en gul bakgrund och jag tänkte att det där vill jag göra en egen version på! Så jag började bygga upp en blå ren i Illustrator. Bit för bit, hårstrå för hårstrå tills jag tillslut satt där med ett färdigt hjorthuvud.
 
Jag provade sen att lägga en gul bakgrund, men kände mig inte alls nöjd med det. Jag lät bakgrunden vila en stund och lade istället till rosor runt renens huvud,  en detalj som jag tyckte blev skitbra!
 
Sen kom bakgrunden och banderollen till med hjälp av idéer från en kompis (tack Oscar!) Och slutligen kom jag på budskapet (People = shit)  på banderollen, som är en låttitel och en textrad med en av mina absoluta musikfavoriter Slipknot. Sista detaljen blev  ett kulhål i skallen på den stackars hjorten, dels för att passa ihop med texten och dels för att bilden annars hade blivit för "gullig".

 

2013-04-11
13:37:00

Välkommen åter!
     ej igen!
 
Jag har haft ett långt, lång uppehåll och jag ber om ursäkt för detta om någon har kikat in under tiden.

Jag försöker starta upp min lilla blogg igen då jag saknar att ha ett galleri för allmän beskådan, en inblick i mitt kreativa sinne.

Jag startar upp i ett nytt större format för bästa bildkvalité och med en helt ny header och design. Jag hoppas det går vägen den här gången och att den blir bestående.

Håll tummarna helt enkelt.

/Frida